afspraak maken bij Kapsalon Adriaan Nieuwerkerk

volg Kapsalon Adriaan uit Nieuwerkerk op facebook

Dames- Heren- Scheersalon

Nieuw bij Kapsalon Adriaan in Nieuwerkerk een plek waar dames en heren samen komen!

Het knippen en scheren bij de barbier is weer helemaal terug van weggeweest. De barbier is van oudsher de herenkapper die zowel hoofd als baard en snor verzorgt.
Bij kapsalon Adriaan wordt deze oude ambacht door Janet en Esther in leven gehouden!
Verwen jezelf en loop binnen op één van de inloopdagen of maak een afspraak bij de gezelligste kapsalon van Nieuwerkerk !

Kapsalon & Scheersalon Adriaan biedt u verschillende soorten behandelingen, afgestemd op uw wensen. U kunt een uur in onze salon doorbrengen of gewoon 20 minuten, een fortuin uitgeven of uw laatste dubbeltjes.

 

Behandelingen Scheren

 

Omschrijving

Tijdsduur

Kosten

Klassiek Scheren

pre shave met warme doek, glad scheren met gebruik van open scheermes en luxe scheerproducten. After shave met geur naar keuze

20 - 30 min

€ 20,00

Italiaans Scheren

aanvullend op de klassieke scheerverzorging een complete gezichtsverzorging (alleen op afspraak)

45 min

€ 25,00

Ouderwetse vakmanschap –nostalgie –muziekje -gezelligheid- kop koffie of een drankje er bij.

Kijk voor openingstijden bovenaan op deze website.

 

WHISKY BY THE BARBER

Op verschillende data’s houden wij "whisky by the barber" avonden, scheren & nippen !! Er word een scheerbehandeling aangeboden die bestaat uit een voorbehandeling met een pre-shave créme, waarna een hot-towel compres wordt aangebracht. Daarna wordt een handopgeklopte scheerschuim aangebracht, waarna u 2x geschoren wordt. 1x met de haargroei mee en de 2e keer tegen de haargroei in, om zodoende een uiterst glad resultaat te krijgen. Vervolgens wordt de huid gekalmeerd met aluin. Nu volgt er een koude compres.De behandeling wordt afgesloten met een masserend aangebrachte aftershave balsem.
De whisky proeverij wordt verzorgt door Patrick Schoenaker. Per avond hebben wij ruimte voor 6 personen om te genieten van dit alles in combinatie met lekkere hapjes, muziekje en gezelligheid! Dus neem je vrienden, familie of je buurman mee en meld je snel aan want vol=vol!

Kosten € 31,00

Ook bieden wij de mogelijkheid om met een vriendengroep een avond te reserveren. Dit kan altijd in overleg.
In samenwerking met scheren
* onder de 18 géén alcohol.

 

Cadeautip: geef een scheerbon cadeau!!

scheren

 

 

Terug naar de beginpagina